Restaurant De Loreley

Lekker eten!

Beste bezoeker,

Helaas kregen wij 13 oktober j.l. het bericht dat de horeca vanwege de toename van coronagevallen weer moest sluiten, zo dus ook ons restaurant. Dit is natuurlijk een enorme tegenvaller nadat we zo hard hebben gewerkt om ons netjes aan alle richtlijnen te houden. Echter begrijpen wij natuurlijk heel goed dat er iets moet gebeuren om deze nare ziekte tegen te gaan en we daaraan allemaal ons steentje bij moeten dragen. 

Om u in de komende weken toch van dienst te kunnen zijn hebben we besloten om open te blijven voor afhaalmaaltijden, welke u bij ons kunt ophalen of door ons kunt laten bezorgen. Onze afhaalmenukaart kunt u vinden in de menubalk hierboven. Wij zullen hier op onze reguliere openingsdagen (donderdag t/m zondag) voor open zijn. 

Naast onze warme afhaalmaaltijden hebben wij sinds kort ook heerlijke kant-en-klaar maaltijden welke u gekoeld of ingevroren bij ons kunt ophalen, ook deze zijn te vinden op de afhaalmenukaart. Deze kant-en-klaar maaltijden zijn door ons vers gemaakt en direct gekoeld. Dit betekent dat u het voor langere tijd kan bewaren in de vriezer of een aantal dagen in de koelkast. 

Deze kant-en-klaar maaltijden kunt op ieder gewenst moment thuis opwarmen en nuttigen. Heerlijk voor de dagen waarop u geen zin heeft om te koken maar toch snel een lekkere gezonde maaltijd op tafel wilt zetten. 

Onder het kopje acties vindt u bij ons nieuwe bijzondere acties zoals de overheerlijke goedgevulde Winterboxen of De 'Lorre Bucket".

Wij hopen u snel bij ons of bij u aan de deur te mogen verblijden met een heerlijke maaltijd. 

Met vriendelijke groet, 

Fam. Borst